ТЕНЕТА Пт, 26.04.2024, 20:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Травень » 30 » Лєна з Німеччини перемогла у "Євробаченні", а Alyosha стала 10-ю
12:59
Лєна з Німеччини перемогла у "Євробаченні", а Alyosha стала 10-ю
Цього року у міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" перемогла Лена Майєр-Ландрут з Німеччини. Вона виконувала пісню "Satellite". Друге місце дісталось - MaNga з Туреччини, а третє - Paula Seling & Ovi Martin з Румунії.

До речі, 19-річна Лена Мейєр-Ландрут - одна з наймолодших учасниць конкурсу. Саме їй букмекери пророкували перемогу у конкурсі.

Українська виконавиця Alyosha, яка виступала під номер сімнадцять та виконувала пісню "Sweet people" зайняла 10-те місце.

Нагадаємо, у першому півфіналі, який відбувся 25 травня до фіналу "Євробачення" увійшло лише десять учасників. Серед них: Боснія і Герцоговина, Молдова, Росія, Греція, Португалія, Білорусь, Сербія, Бельгія, Ісландія, Албанія.

Також із сімнадцяти країн-учасниць до фіналу за результатами другого півфіналу увійшли: Грузія, Туреччина, Ізраїль, Ірландія, Кіпр, Азербайджан, Румунія, Вірменія, Данія.

П'ять країн пройшли до фіналу "Євробачення" автоматично. Серед них Іспанія, Франція, Німеччина, Великобританія та Норвегія.

Нагадаємо, Alyosha поїхала на конкурс замість Василя Лазаровича, якого 29 грудня обрала НТКУ. Оскільки телекомпанія вибрала Лазаровича без проведення національного відбору, це викликало невдоволення деяких діячів українського шоу-бізнесу, і вони звернулися до уряду з проханням провести відкритий конкурс і вибрати нового учасника Євробачення. У національному відбірковому турі Василь Лазарович увійшов до 20 фіналістів і посів сьоме місце. А співачка Alyosha виграла відбірковий тур та отримала право представляти Україну на конкурсі.

ТСН

Категорія: Культура | Переглядів: 639 | Додав: premium78 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 premium78  
0
Сьогодні 19-річна співачка Лєна Майєр-Ландрут приймає привітання і відзначає свою перемогу на «Євробаченні». А всього кілька тижнів тому її участь у конкурсі взагалі була під питанням. Напередодні «Євробачення» у Німеччині розгорівся гучний скандал: журналісти розкопали відео, на якому неповнолітня школярка Лєна Майєр-Ландрут займається сексом в басейні з симпатичним незнайомцем.

Документальне відео було зроблено минулого року: тоді Лєна навіть подумати не могла, що стане учасницею «Євробачення», тому і взяла участь у сумнівному проекті. За сценарієм Лєна вночі з молодим чоловіком пробираються на чужу територію, і в басейні їх захоплює пристрасть. Поліція застає закоханих, і вони тікають. Скандальна сцена триває всього три хвилини, однак на ній досить чітко видно, як Лєна Майєр в басейні з оголеними грудьми займається сексом з молодою людиною. А принади юної німкені раз у раз показуються на екрані крупним планом.

Партнер Лєни по цій сцені, 19-річний випускник однієї зі шкіл Гамбурга, розповів, що епізод знімався з опівночі до шостої години ранку і за цей час він встиг зрозуміти, що Лєна добре цілується, передає ТСН.

Тим не менш, жодних стосунків на знімальному майданчику між молодими людьми не виникло, незважаючи на те, що обидва вони були самотні на той період.

eek eek eek


Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz