ТЕНЕТА Пт, 29.03.2024, 09:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Травень » 3 » Тимошенко розповіла про масштабний план ліквідації України
16:41
Тимошенко розповіла про масштабний план ліквідації України
Екс-прем’єр України, лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що можливість об’єднання НАК Нафтогаз України і ВАТ Газпром можна розглядати як масштабний план ліквідації України.
Прес-служба БЮТ наводить слова Юлії Тимошенко:
"Пропозицію об’єднати "Газпром" та "Нафтогаз", яка пролунала на зустрічі прем’єр-міністрів України та Росії, можна було б розглядати як жарт, якби на наших очах щоденно не здійснювався масштабний план ліквідації незалежної держави Україна.
Почали з Криму. Сьогодні оголосили про створення так званих спільних підприємств на базі ключових, життєво важливих стратегічних об’єктів державної власності. Українсько-російські СП із "Нафтогазом", "Енергоатомом", "Турбоатомом", "Укртелекомом", "Укрзалізницею", авіапромом – це не об’єднання зусиль на партнерських засадах, а повне поглинання Росією України. Наш, український, пакет в такому "СП" буде навіть не мінорітарним, наша власність буде попросту розчинена в безкрайніх просторах Росії.

17 травня під час візиту до Києва Президента Росії все це буде, очевидно, підписано в якості договорів. Однак, рішення, побудовані на безхребетності партнерів по переговорах, не створять тієї міцної та стабільної основи, на якій мають ґрунтуватися стосунки України та Росії.

Я розумію, що з пластилінового Януковича можна ліпити все що завгодно, тут творчість нічим не обмежена, його діагноз очевидний, це – деменція. Однак "януковичі" приходять та відходять, Україна ж, її інтереси, народ – назавжди.

Сьогодні ми як нація проходимо іспит. Від того, чи зможемо ми протистояти поглинанню України, залежить, чи матимемо ми свій куточок для життя на цій землі.

Часу обмаль, діяти треба негайно. Тільки всенародний опір може це спинити.

Слід створити координаційний орган - Комітет захисту України. Розробити дієвий план усунення Януковича від влади. Наступну масштабну акцію протесту провести 11 травня о 10:00 під стінами Верховної Ради.

Кількість людей, яка прийде й готова буде боротися, і є критерієм нашої готовності як нації захистити свою державу.

Тим часом, один з лідерів БЮТ, колишній перший віце-прем’єр Олександр Турчинов критикує ідею об’єднання ВАТ Газпром і НАК Нафтогаз України, повідомляє Кореспондент.net.

"Об’єднання авіаційної, атомної галузей і газотранспортної мережі можна порівняти лише з об’єднанням кордонів, урядів і парламентів. Для наслідків для суверенітету - це дії одного порядку. Над нашою країною нависла реальна загроза втрати стратегічні ресурси і незалежність", - сказав він.

У свою чергу глава опозиційного уряду, народний депутат фракції БЮТ Сергій Соболєв розцінив ідею об’єднання Газпрому і Нафтогазу як мародерство.

"Я хотів би побачити, як би віддав “Азовсталь” пан Ахметов, як би віддав свій бізнес, який пов’язаний з виробництвом цукерок, пан Колесніков, як би віддав свій бізнес пан Клюєв, і хотів би побачити, як би віддали свій бізнес інші представники цієї команди. А коли можна віддавати “Енергоатом”, газову і нафтову трубу - то, будь ласка, без проблем", - обурився Соболєв.

Прес-служба БЮТ цитує його слова: "Жодної економіки тут немає, тут чиста політика. А коли політика робиться на економіці, то це завжди завершується дуже погано".

Як повідомлялося, прем’єр-міністр РФ Володимир Путін у п’ятницю за підсумками російсько-українських переговорів запропонував об’єднати Газпром і НАК Нафтогаз.

Нагадаємо, що компанії і міністерства енергетики двох країн обговорять питання про об’єднання після травневих свят, повідомив голова правління ВАТ Газпром.

Категорія: Політика | Переглядів: 502 | Додав: premium78 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz