ТЕНЕТА Вт, 14.05.2024, 08:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Політика
стойкоТабачник вчергове збрехав, заявивши,
що Росія понесла від голоду більші втрати за Україну, вважає народний
депутат Іван Стойко.

«Заяви Дмитра
Табачника про те, що Голодомор не був Геноцидом українського народу, бо
нібито Росія постраждала від голоду більше, є не лише цинічною наругою
над пам’яттю мільйонів українців, а й черговою брехнею цього
псевдо-міністра».

Про це в коментарі Офіційному сайту «За Україну!» сказав народний
депутат, член Політради партії «За Україну!» Іван Стойко.

Він зауважив, що факт Геноциду українців у 1932-1933 рр. є
беззаперечним і визнаним не лише українським парламентом і судом, а й
авторитетними міжнародними організаціями та провідними державами світу.
«Напевно весь світ здивувався, коли дізнався що якийсь Табачник взявс ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 536 | Додав: premium78 | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (1)

Юлія Тимошенко ініціює процедуру перереєстрації народних депутатів місцевих рад від БЮТ з метою висловлення ними готовності чесно і професійно працювати.

Про це вона сказала у п'ятницю на прес-конференції у Сумах, повідомляє сайт Тимошенко.

"Ми запропонували таку процедуру перереєстрації. Перереєстрація - це коли депутати і Верховної Ради, і там, де треба, місцевих рад, просто заново пишуть заяву про вступ до фракції, причому викладаючи, що вони готові працювати для України, в тому числі в опозиції", - заявила лідер БЮТ.

"Хто нездатний перереєструватися і піти працювати в опозиційну фракцію, той залишається за межами фракції", - додала вона.

За словами Тимошенко, в її команді залишаться тільки ті люди, які здатні служити Україні і є професіоналами своєї справи.
"Я вважаю, що таке очищення для команди, яка, власне, і живе вірою в принципи, Україну і справедливість, я думаю, є дуже важливою", - резюмувала Тимошенко.

... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 491 | Додав: premium78 | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (0)

41% видавців та директорів регіональних газет вважають, що ведення видавничого бізнесу в квітні ускладнилося через дії органів влади. 19% видавців повідомляють, що в регіонах існує спроба з боку органів влади впливати на редакторів та журналістів. А 7% заявляють, що реалізатори преси відмовлялися брати для розповсюдження видання з публікаціями критичних матеріалів про органи влади.

Такі результати отримала Асоціація незалежних регіональних видавців України (АНРВУ) під час опитування у рамках проекту галузевих досліджень регіонального ринку друкованих ЗМІ. Як повідомляється у релізі АНВРУ, проект започатковано у квітні за підтримки «У-Медіа». У його рамках здійснюватиметься щомісячний моніторинг умов видавничого бізнесу в регіонах країни.

«Моніторинг умов ведення медіа бізнесу для регіональних видавництв є вкрай важливим не тільки для редакторів, журналістів, але й для всієї спільноти, оскільки результати його є барометром демократичної преси в Україні. Вже п ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 501 | Додав: premium78 | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (1)

Мер Києва Леонід Черновецький відкрив реставрований пам’ятник засновникам Києва. Відновлення одного з головних символів столиці тривало 3 місяці і 5 днів.

Відкриття пам’ятника проходило в урочистій обстановці. В Старонаводницькому парку грав Київський муніципальний духовий оркестр і співали вокалісти ансамблю "Благовість".

Синьо-жовту стрічку, якою був обв’язаний пам’ятник, зняв Леонід Черновецький. Під час його привітального слова стався конфуз - міський голова забув імена засновників Києва.

"Как я и обещал, ко дню Киева мы открываем полностью отреставрированный самый главный памятный знак Киева, памятник основателям Киева: Хориву, их сестре Ще.. Кию, - сказав Черновецький. Після секундної паузи він виправився. - Щеку и их сестре Лыбеди".

Подальшу промову мер міста читав з папірця.

УНІАН

Категорія: Політика | Переглядів: 615 | Додав: premium78 | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (1)

Відень другий рік поспіль визнано найкращим в світі містом за якістю життя.

В рейтингу великих міст, який щороку публікується впливовою американською консалтинговою фірмою Mercer, друге місце зайняв Цюріх, на третьому - Женева. За ними йдуть Ванкувер (Канада) і Окленд (Нова Зеландія), повідомила ВВС.

При розрахунку місця в рейтингу враховувалися такі показники, як рівень злочинності, політична стабільність, кількість лікарень і якість медичної допомоги, зручність транспортної системи, наявність кафе і ресторанів, місць відпочинку, кліматичні умови, рівень особистої свободи і інші чинники - всього 39 критеріїв.

Сім рядків у першій десятці займають європейські міста.

Дюссельдорф стоїть в рейтингу на шостому місці, сьоме і восьме поділили Франкфурт і Мюнхен, на дев'ятому виявився швейцарський Берн. Першу десятку замикає Сідней (Австралія). Лондон став єдиним британським містом, яке потрапило до числа перших 50 міст, зайнявши 39-е місце.

З російських міст до top-50 не п ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 515 | Додав: premium78 | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (0)

У парку Горького в Харкові бульдозерами й екскаваторами давлять людей.

Про це повідомляє екологічна група "Печеніги".

За словами активістів, з боку вулиці Сумської кілька десятків людей в оранжевих жилетах, "б'ючи захисників парку, намагаються протягти техніку на місце рубки".

За повідомленнями з місця подій, бульдозери їдуть прямо на людей, на шлагбаум, біля якого стоять люди, тиснуть машиною.

"Міліції на місці немає, на виклик вона поки не прибула. Технікою вже травмовані люди, прибула швидка допомога. Все це відбувається в присутності журналістів", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, у четвер вранці активісти екологічної групи повідомляли, що екскаватор завдав травми двом людям, "впустивши" ківш їм на ноги.

У парку Горького з 20 травня місцеві жителі протистоять вирубці дерев

Українська правда

Категорія: Політика | Переглядів: 486 | Додав: premium78 | Дата: 27.05.2010 | Коментарі (0)

Поїздка Президента України Віктора Януковича на Львівщину не обійшлася без лінгвістично-географічного ляпу з боку голови держави.

Під кінець засідання Ради регіонів Віктор Янукович висунув пропозицію про те, щоби Україна подала заявку на проведення зимової Олімпіади 2022 року і при цьому сказав, щоби провести зимову Олімпіаду на Буковині.

“Зараз там немає відповідної інфраструктури, але коли ми подамо заявку будемо мати час, щоби все підготувати для Олімпіади в Карпатах” - сказав Президент.

Як виявилося, Янукович сплутав Буковину з Буковелем ― одним із найкращих гірськолижних курортів в Україні.

Вже перед прес-конференцією Януковича заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман намагалася “відмити” начальство.

“Йшлося про Буковель у Карпатах. Зрештою, на Буковині також є пагорбки і це ще теж Карпати” - сказала вона, а далі й сама наплутала. “Там, пам`ятаєте Франківська область з Чернігівською, тобто Чернівецькою через річку, через Черемош. Одна частина гори ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 539 | Додав: premium78 | Дата: 27.05.2010 | Коментарі (0)

Вінок, який впав на Президента України Віктора Януковича, продано на інтернет-аукціоні сьогодні, 27 травня.

Торги почалися з ціни 8000 гривень.

Вінок за 42 тисячі гривень придбав чоловік під ніком NikolayPavl, він побажав залишитися невідомим.

Гроші, отримані від продажу, підуть на захист ув'язнених Олексія Макарова та Віталія Краснощока, які були арештовані на марші пам'яті Максима Чайки в Одесі, і вже другий місяць перебувають в ув'язненні.

Нагадаємо, вінок, який впав на Януковича під час візиту російського президента Дмитра Медведєва, дістався партії Братство.

За словами лідера Братства Дмитра Корчинського, вінок принесли до партії "якісь хлопці, так сказати ті, які співчувають". "Вони витягли його прямо з-під пам'ятника, і принесли до нас", - сказав Корчинський.

У свою чергу, заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман назвала "мародерами" активістів Братства, які "вкрали вінок з могили Невідомого солдата".

... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 461 | Додав: premium78 | Дата: 27.05.2010 | Коментарі (0)

Новий закон, який розробляє Партія регіонів, має на меті русифікувати освіту, кіно та суди.

Партія регіонів розробляє новий закон, направлений на русифікацію усіх сфери життя. Документ мають намір ухвалити вже в червні. Про це повідомила депутат від ПР Олена Бондаренко.

У своїй програмі Кабмін обіцяє усунути українську мову з усіх сфер життя в жовтні. У фракції ПР говорять, що не мають наміру чекати осені для вирішення проблеми існування української мови. "Зараз чи не уся наша фракція задіяна в розробці нового закону про мови, який до червня має бути внесений до парламенту і до кінця місяця прийнятий", - заявила Бондаренко.

"Він (закон) зніме багато питань, включаючи мовні проблеми в освіті і кіно. Він вводитиме обов'язкову вимогу - запитувати студентів і батьків учнів якою мовою вони хочуть навчатися. Російська мова повернеться і в суди", - пообіцяла депутат.

Водночас так званий міністр освіти Табачник розповів, що в Києві вже діє норма, згідно з якою для відкриття рос ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 530 | Додав: premium78 | Дата: 27.05.2010 | Коментарі (0)

Концепція нового Генерального плану розвитку Києва до 2025 року розроблялася з метою приховати незаконні відведення земель.

Таку думку висловили під час «круглого столу» в Києві кілька експертів.

Зокрема, заступник голови ВГО «Національний екологічний центр України» Олексій ВАСИЛЮК відзначив, що у пропонованій концепції немає реальних планів з розширення столиці, на відміну від Генплану розвитку до 2020 року.

«У плані до 2020 року ми бачимо розширення міста, появу нових серйозних утворень, наприклад, рекреаційної зони у Вишгороді, ще десь. Видно, що місто має стати новим і кращим. Ця нова концепція свідчить, що береться просто опорна схема генплану Києва до 2020 року, та, що є зараз, і в неї буквально вписується все те, що роздано всупереч генплану», – сказав він.

За словами О.ВАСИЛЮКА, як правило, роздано зелені зони. Зокрема, відзначив він, у новій концепції видно, що знищено 4 тис. гектарів міських лісів. «Тобто все те, що було ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 487 | Додав: premium78 | Дата: 26.05.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 17 18 »
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz