ТЕНЕТА Нд, 28.04.2024, 20:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама

Наше опитування
Червоний прапор - це:
Всього відповідей: 56

Форма входу

Реклама

Партнери сайту

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Політика
У суботу у Харкові міліція зірвала проведення мирної акції протесту "Знищимо в Харкові сміття" та затримала декількох активістів.
Про це йдеться у заяві організаторів акції - громадської організації "Демократичний альянс".

"Правоохоронці заблокували рух колони, силою відібрали відеокамеру та знищили записи, на яких були зафіксовані дії міліції, зірвали прапори та змусили згорнути транспаранти", - сказано у повідомленні.

Голова Демократичного Альянсу та харківський активіст були затримані, а пікет перебрався під стіни Дзержинського райвідділу міліції.
"Свої дії міліція пояснювала тим, що "узгоджувальна комісія міськради не рекомендувала проводити цей захід, а значить заборонила його". Заступник начальника районного відділу міліції, який керував групою міліціонерів на місці подій, зазначив, що знає про те, що при організації заходу були дотримані всі норми законодавства, але йому все одно, оскільки перед ним поставили завдання згори зробити так, ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 532 | Додав: premium78 | Дата: 17.05.2010 | Коментарі (0)

Розмови про боротьбу з корупцією залишаються лише словами доти, доки імпульси очищення не підуть згори, від першої особи. Про це у прямому ефірі телеканалу «Рада» заявив Анатолій ГРИЦЕНКО, голова Комітету ВР з питань нацбезпеки та оборони, лідер «Громадянської позиції».

Як повідомили УНІАН у прес-службі депутата, за словами А.ГРИЦЕНКА, епітети «кримінальна» та «злочинна», які вживають стосовно влади, часто недалекі від істини.

«На превеликий жаль, за злочини, скоєні при владі, за розкрадені мільярди ніхто не сів за грати», - зауважив А.ГРИЦЕНКО.

«Подивіться, “РосУкрЕнерго” спричинив збитків на десятки мільярдів – люди залишаються при владі. Тендерна палата – збитків на десятки мільярдів – люди залишаються при владі. Відкати на ПДВ: запитайте будь-якого підприємця, якими сумами вимірюються на рік, - це десятки мільярдів, а ніхто не сів. Національний банк: 120 млрд. пішло на рефінансування, фактично, у пісок, - СТЕЛЬМАХ залишився. Тому я розумію, чому люди так говорять», - ск ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 587 | Додав: premium78 | Дата: 14.05.2010 | Коментарі (0)

Беззаперечне лідерство посідає Вадим Колесніченко, далі йдуть Ірина Бережна, Дмитро Табачник, Олексій Костусєв і, на жаль, віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко...

Здавалось би, тема дублювання іноземних фільмів державною мовою вичерпалася ще кілька років тому, але ж ні, з приходом нового президента та уряду до влади тільки й чуємо, як в Україні щодня хтось береться захищати російське. Тепер вони вирішили, що українське дублювання їм не підходить…

Кіно і «Регіони»

Здорових аргументів проти обов’язкового дублювання іноземних фільмів українською мовою поки що не прозвучало жодного.

Зате критика лунала й лунає з боку невеликої групи людей, яку сміливо можна назвати групою «гуманітарних яструбів» у Партії регіонів. Беззаперечне лідерство посідає король українофобії Вадим Колесніченко, який заявляє про нібито збитки, заподіяні українському прокатові обов’язковим дублюванням, далі йдуть Ірина Бережна – близький друг відомого своїми інтересами в прок ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 667 | Додав: premium78 | Дата: 14.05.2010 | Коментарі (0)

Росія відмовиться від будівництва "Південного потоку" якщо "Газпром" поглине НАК "Нафтогаз України".

Як передає власний кореспондент УНІАН, таку думку сьогодні на прес-конференції в Москві висловив генеральний директор Фонду національної енергетичної безпеки Костянтин Симонов.

"Якщо ми починаємо будувати "Південний потік", то вважайте, що ми тему України як транзитної країни закрили - це станеться відразу, як ляже в море перша труба", - сказав Симонов.

Він прогнозує, що восени Туреччина дасть дозвіл на будівництво морської частини "Південного потоку" і будівництво даного газопроводу може закінчитися через 5-7 років.

При цьому Симонов зазначив, що в РФ розуміють, що транзит газу через Україну є найдешевшим, і вже існуючі потужності дозволяють транспортувати більше 140 млрд. куб. газу. Причому цей обсяг може при незначних інвестиціях бути збільшений до 170 млрд. куб.

Однак Симонов зазначив, що запуск в експлуатацію "Південного потоку" і "Північного потоку" дозволить т ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 445 | Додав: premium78 | Дата: 14.05.2010 | Коментарі (0)

Рівненська облрада з другої спроби на черговій сесії ухвалила звернення до всіх владних структур, жителів Рівненщини та всього українського народу з приводу підписання президентами України й Росії і ратифікації Верховною Радою і Державною думою угоди про нові терміни базування Чорноморського флоту Росії в Криму.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, депутати висловили стурбованість фактом підписання цієї угоди. За їхніми словами, вона фактично заклала механізм, «який нищить український суверенітет і в майбутньому унеможливить вихід України з-під іноземного впливу».

Відповідальність за зраду національного суверенітету України несе кожен депутат, який проголосував за ратифікацію угод, підписаних Януковичем, наголошують рівненські депутати.

Вони також засудили позицію Віктора Януковича стосовно оцінки Голодомору 1932-33 років, яку він озвучив 27 квітня у Страсбурзі, а також висловили стурбованість російсько-українськими ініціативами щодо створення спільних підприємств у ст ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 461 | Додав: premium78 | Дата: 14.05.2010 | Коментарі (0)

Президент Європейської народної партії Вільфред Мартенс занепокоєний відновленням проти Юлії Тимошенко кримінальної справи, порушеної за часів президентства Леоніда Кучми. Про це повідомляє офіційний сайт Юлії Тимошенко.

"За останні п’ять років ми звикли вважати Україну прикладом демократії в регіоні. Дуже сумно та неприємно спостерігати за тим, як діюча влада нищить та нехтує демократичними досягненнями попереднього уряду. Я дуже стурбований останніми подіями в українській політиці після президентських виборів. Ці негативні події стали систематичними за своєю природою та становлять загрозу для верховенства права, фундаментальних прав людини та громадянських свобод", - заявив Вільфред Мартенс.

Президент ЄНП нагадав, що в українському парламенті неконституційним шляхом було сформовано нову коаліцію, внаслідок чого було створено нелегітимний уряд. Крім того, за його словами, відбуваються постійні порушення свободи слова та відроджується цензура, що викликало хвилю критики з боку ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 541 | Додав: premium78 | Дата: 14.05.2010 | Коментарі (0)

Апетит приходить під час їжі. В обмін на дешевий газ Росія вимагає від України все більше і більше. Під час роботи російсько-української міжурядової комісії в Сочі прем’єр РФ Владімір Путін запропонував нашій владі об’єднати Газпром і Нафтогаз. Начебто приголомшений прямотою російського колеги прем’єр України Микола Азаров назвав цю ідею експромтом. Однак буквально за кілька годин виступив прес-секретар російського прем’єра Дмітрій Пєсков і уточнив, що пропозиція про злиття газових монополій готовилася заздалегідь і не є жартом.

Строго кажучи, путінська пропозиція – це не так експромт, як бліцкриг. Кремль ніколи не приховував своєї стратегічної мети на українському газовому ринку – контроль та управління українською газотранспортною системою. За інформацією топ-менеджерів Газпрому, пропозицію про створення ГТС-консорціуму офіційний Київ отримав ще під час другої президентської каденції Леоніда Кучми. Тоді навіть було створено ТОВ «Міжнародний консорціум з управління та розвитку ГТС ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 587 | Додав: premium78 | Дата: 09.05.2010 | Коментарі (1)

Втрати СРСР у Другій світовій війні склали 26,6 мільйона людських життів. Загальні втрати Німеччини - трохи менше 6 мільйонів.

У ці дні 65 років тому закінчились бойові дії Другої світової війни в Європі. Війни, розв’язаної двома агресорами, які, поділивши світ на мапі, взялися різати його по живому. У тому числі й тіло України - у німецько-радянькому розділі Польщі й Галичини з Волинню, мадярському аншлюсі Карпатської України та "добровільному" поверненні Бесарабії.

Що ж навоювали "маршали перемоги"? За ціною таки не постояли

Й донині демографи продовжують підрахунок втрат серед військових і мирного населення в роки Другої світової війни 1939-1945 років. Але, якщо західні дослідники говорять про похибку в сотні, тисячу, ну десяток тисяч чоловік, то в комуністичній імперії, де "ніщо не забуте" - лік іде на мільйони...

То ж, навіть через 65 років, оцінка загальних втрат держави, яка зробила найбільший внесок у знищення нацизму, варіюється в різних джерелах від 26 до 43,3 ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 655 | Додав: premium78 | Дата: 09.05.2010 | Коментарі (0)

Шановний друже сьогодні Українська держава практично окупована Кремлівським катом Путіним. Ми на цей час маємо державу в якій розпочинає царювати тоталітарний Московський режим. Свобода слова яка почала відроджуватися, зараз практично не існує, на засоби масової інформації йде тиск . Українським журналістам диктують що розповідати людям, якщо вони будуть неслухняні їх звільнять з роботи. Телебачення України стає подібне до телебачення часів СССР , де людей практично зомбують що у нас все гаразд що Янукович не зрадив Український народ віддавши Крим Москві, і це дасть нам можливість мати дешевий російський газ . Та газ який запропонований Україні Росією за базування ЧФ направлений не на покращення життя простих громадян України, а на покращення життя олігархічних кіл які оточують Януковича.

Нас також зомбують що Старбурзі на Раді Європи, Янукович правильно зробив що сказав, геноциду Українського народу 1933 роки не було, а був колективний голод по всій імперії. Та ми знаємо що дійсно ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 541 | Додав: premium78 | Дата: 07.05.2010 | Коментарі (0)

Депутат від НУ-НС Юрій Гримчак просить генпрокурора порушити кримінальну справу стосовно сина президента, депутата від Партії регіонів Віктора Януковича. Про це йдеться у його заяві на ім’я Олександра Медведька про протиправні дії, вчинені проти нього в залі парламенту.

Ю. Гримчак звинувачує у скоєнні протиправних дій щодо нього регіоналів Януковича, Валерія Коновалюка, Валерія Малишева, Дмитра Святаша, - повідомили ZAXID.NET у прес-службі «Народної самооборони».

У своїй заяві депутат зазначив: "В зв'язку з тим, що я являюсь депутатом, 27 квітня 2010 року в період часу 10:35 я перебував в сесійній залі Верховної ради, де виконував свої посадові обв'язки депутата, пов'язані з державною діяльністю".

"Після початку роботи пленарного засідання, зі сторони урядової ложі, полетіли яйця в бік спікера Володимира Литвина. Після чого біля тієї ж ложі розпочалась бійка. Я знаходився на своєму робочому місці та спостерігав за цими хуліганськими діями депутатів зі сторони", - зазначив Г ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 573 | Додав: premium78 | Дата: 04.05.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 »
Категорії розділу
Політика [179]
Новини політики
Економіка [58]
Новини економіки
Культура [18]
Новини культурного життя
Корупція [18]
Факти корупції
Кримінал [63]
Кримінальні хроніки
Форекс [16]
Торгівля на валютному ринку Forex
Спорт [13]
Новини спорту
Книги [9]
Презентації книг
Надзвичайні події [38]
Надзвичайні події в Україні і світі
Протести [24]
Акції протесту проти свавілля органів влади
Майдан [8]
Масові виступи громадян з метою повалення кримінального режиму
Репресії [19]
Репресії окупаційної хунти проти українців
Соціологія [5]
Результати соціологічних опитувань
Вибори 2012 [2]

Реклама

Архів записів

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Сподобався сайт?

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz